Nytt i Njurunda

Se & Göra

I Njurunda kan Du finna mycket intressant både för dig som är bosatt här och för dig som kommer hit tillfälligt. Du som är boende i Njurunda kanske har vänner på besök som vill se lite av vårt Njurunda. Klicka dig fram i menyn och få lite tips om vad ni ska göra när vänner och bekanta kommer.

Några dagar i Njurunda kan se ut så här:
Åker ut till Lörudden eller Galtström, strövar runt och låter barnen springa. Intar lunch innan Ni beger er till någon av våra badplatser, Bergafjärden eller Fläsian om vinden ligger rätt, Dyket om man har små barn som hellre vill bada i en insjö. Snart är det dags för middag som kan ätas på någon av våra matställen. Det finns flera Pizzerior och Grillbarer samt Restauranger. Nu när alla mätt i magen kanske det är dags för en golfrunda, Långgolf eller Minigolf.

Nästa dag vill du göra något annat. Kanske ta en fisketur till någon av våra sjöar och vattendrag. Kanske någon i familjen vill ta en tur upp på Nolbykullen topp och se den vidunderliga utsikten därifrån. Kanske ta en promenad på Arkeologstigen i Nolby. På kvällen kanske det finns något evenemang som du vill besöka.

Stannar du några dagar till hinner du med mycket mera. Båttur till Brämön, titta på fru Ulrikas örtagård i Gästa, kläd dig i medeltidskläder och ät medeltidsmat på Värdshuset Glada Gåsen, en guidad tur på Svartviks Industriminnen.

Klicka dig fram i menyn till vänster, där hittar du säkert något som passar dig och din familj.

När sen vänner och bekanta åkt hem tar ni fram bilderna Ni fotade.
Har ni en bra bild fotad i Njurunda sänd den till Webbmaster så kommer den att läggas ut på Njurunda hemsida. Glöm inte skriva vart ni fotade, vem som fotade och om ni vill, vilka som har blivit fotade.
Sänd bilden till: viola.bogstag@telia.com
Naturligtvis är det bara seriösa bilder som läggs ut.

Close It