Nytt i Njurunda

Njurunda Byavakt

I Njurunda finns idag en fungerande byavaktsverksamhet med ca 60 privatpersoner som helt ideellt engagerar sig i det brottsförebyggande arbete genom att vara ut på nätterna.

En gång i månaden träffas vi och går igenom vad som har hänt och vad som är aktuellt att hålla utkik efter. I nuläget är byavaktsbilen ute ca 20 kvällar/nätter/dagtid i månaden.
För att kunna bedriva verksamheten under alla nätter erfordras fler frivilliga varför vi tar tillfället i akt att uppmana Njurundaborna att anmäla sitt intresse till Byavakt.
Gör en insats för att öka tryggheten och därigenom minska brottsligheten i ditt närområde. Du bestämmer själv hur ofta du vill köra, vem du vill åka med ( vi är alltid två pers i bilen). Hur du vill köra kan ju även bero på säsongen. Kanske du har mycket att göra en tid på året och då avstår att köra medan du andra gånger kan ställa upp mera.

Kontakta oss på 076 -138 82 07 om du:

  • Om du vill bli en av oss
  • När du har gjort iakttagelser som du vill rapportera till oss.
  • När du vill komma i kontakt med Byavaktsbilen direkt

BG 5583-1713
Swish: 123 5031 737
Lämna Ditt bidrag till Njurunda Byavaktsförening.
Alla bidrag är välkomna, stora som små

Föreningen bildades den 3 oktober år 2000 vid ett allmänt utlyst möte på Safiren i
Kvissleby. Snart fyller vi 15 år

Byavaktskrönika november 2019


Nu har vår nya Byavaktsbil kommit ut på vägarna! Detta är vår tredje bil sedan Njurunda Byavakt startade för snart 20 år sedan och denna gång blev det en Ford Kuga.

Vi vill passa på att skicka ett stort TACK till alla våra sponsorer som gör det möjligt för oss att ha en egen byavaktsbil och att göra Njurunda ännu tryggare. Det handlar om företagare av olika slag; hyresvärdar, hantverkare, butiker, verkstäder, hotell, restauranger, industrier, bostadsrättsföreningar, organisationer mm. Ett bra exempel på det sistnämnda är NjurundaFöretagarna som stöttat verksamheten genom alla år. Andra som lämnar värdefulla bidrag är alla som pantar burkar och flaskor på ICA Bommen och som väljer att trycka på Byavaktsknappen.

Bilen är köpt hos Bilkonsult i Sundvall AB som håller till på Skottsund och den är profilerad hos Sundsvalls Profildekor. Teknik och säkerhet har installerats av teknikgänget inom Byavakt.

Byavakten gör skillnad! Byavakten behövs! …och Du behövs i Byavakt!

 

Ordförande, Lars Carlström
Tel: 070-643 18 10

Kassör, Michael Edlund
Tel: 070-628 59 07

Ledamot, Viola Bogstag
Tel: 073-507 51 31

Ledamot,Tomas Åberg
Tel: 070-699 91 94

Suppleant, Jan Olsson
Tel: 070-292 79 96

Njurunda Byavaktsförening
Epost: byavakten@telia.com

Close It