Evenemang

Under sommaren
Öppet: 10.00-18.00

Logloppis i Skedlo

Logloppis i Skedlo är en loppis som nu för tiden har öppet nästan jämnt under hela sommaren. Vi informerar om öppettider varje vecka i facebookgruppen med samma namn, samt delar foton på det som finns att köpa just den dagen. Tittar du på gamla foton och hittar något spännande så fråga gärna om det finns kvar.

Vi håller inga produkter men däremot kan du swisha betalningen så skriver vi sålt på produkten och du kan hämta den då det passar dig. Betalda produkter ska hämtas inom 2 veckor. Här finns nytt som gammalt, vi packar upp saker nästan dagligen. Vi säljer även sådant som gården har att erbjuda just då, vilket kan vara allt från växter till fjädrar och honung. Glöm inte att hålla avståndet. Är det för mycket folk på logen går det bra att gå ut och titta på djuren en stund.

Logloppisen hittar du på Skedlovägen 40, 86296 Njurunda. Ca 1,5 km utanför Njurundabommen som ligger söder om Sundsvall.

Runt logen går våra djur, höns, kalkoner och påfåglar. Ta gärna en titt!

Lördag 8 augusti, Kl. 10.00
Juniskär

Juniskärs SwimRun

5-års jubileum för SwimRun

Vi tycker att vi har den vackraste tävlingsarena man kan tänka sig. Start- och målområde är beläget vid restaurangen  i natursköna Juniskär. 

Hemsida

Lördag och söndag 
den 8-9 augusti
Kl. 11.00-15.00
Gamla vägen 81, Njurunda

Loppis Gamla Vägen 81

Med rådande omständigheter gäller detta för att minimera smittorisken:

* Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer – alla stannar hemma vid minsta symtom!
* begränsat antal besökare inne samtidigt
* ENBART betalning med SWISH.
* Är du i riskgrupp eller sjuk, och ser något du vill köpa (på vår facebooksida https://www.facebook.com/LoppisGamlav81/)Går det bra att swisha i förväg och hämta vid senare tillfälle (Dock ingen ångerrätt). Meddela oss via pm, så fixar vi det.

Välkomna!

Lördag och söndag 
den 8-9 augusti
Kl. 10.00-16.00
Västanå 130, Njurunda

Loppis På Logen

Då kör vi loppis på logen.

Här hittar du nyttosaker och villhöver-grejer. Saker som kräver släpvagn och saker att stoppa i fickan. Gammalt och nytt.

Vi har öppet Lör-Sön 8-9 Augusti mellan 10-16.
Vi kommer att ha fika till försäljning.
Välkommen att fynda!

Lör-sön 8-9 augusti
Kl. 11.00-15.00
Svartviks Kulturarv

Café Svartvik extraöppet

På begäran håller Café Svartvik extra öppet.
Då kan du även passa på besöka köksträdgården nedanför Herrgården.

Fredag 14 augusti
Kl. 17.55-20.00
Start Hemmanet

Nolby Sky Race 2020 - 1 km Ungdomsbanan

Årets kanske häftigaste löplopp för barn och ungdomar. Banan startar på härlig hällmark ca 100 höjdmeter upp från Hemmanet. Löparna bjuds på vacker tallskog, slingriga smalstigar och stundvis underbar utsikt.

När de närmar sig mållinjen möts de av publikens jubel och får avnjuta middagens som ingår i startavgiften. Utsikten från Nolbykullen slår den från soffan vilken fredagskväll som helst!

ANMÄL HÄR

Fredag 14 augusti
Kl. 17.55-20.00
Start Hemmanet

Nolby Sky Race 2020 - 1,5 km Utan tidtagning

1.5 km distansen passar de som vill få en vacker naturupplevelse, njuta av middagen på toppen, men inte tävla mot klockan.

Starten går i Hemmanet och under de första 750 meterna klättar banan uppför Nolbykullens rygg, från lövskog och över vackra hällpartier med havsutsikt till vacker barrskog. Därefter följer 600 meter på en slingrig smalstig med stundvis underbar utsikt.

Efter att långa banan viker av mot mer teknisk löpning tar sig 1.5 km löparna ut i slalombacken och avslutar de sista 50 metrarna till målet i ett svagt motlut.

En stämningsfull upplevelse och en utmaning som alla klarar av.

ANMÄL HÄR

Lördag 15 augusti
Kl. 11.00-15.15
Start Hemmanet

Nolby Sky Race 2020 - 3 km

Vackert backrace längs Nolbykullens rygg, möjligt att genomföra för alla, men var beredd på lite luftig scrambling under slutdelen.

Starten går i Hemmanet och de första 750 meterna stiger 150 höjdmeter på stigar med mycket hällmarksinslag och vackra vyer innan man når banans högsta punkt. Sedan följer 600 meter småkuperad löpning på en härlig smalstig i gles tallskog.

Efter att korta banan vikit mot mål rundar 1.9 km sträckningen Nolbykullen längs dess sydvästra brantsida där det bjuds på ett tekniskt skråparti där händerna kommer att komma till användning.

Ett kort och snabbt parti på stig utför följs av de sista 50 metrarna uppför den branta liftgatan till den sannolikt mycket välkomna och välkomnande mållinjen.

ANMÄL HÄR

Vy från Gumsekullen ut mot Juniskär

Torsdag 20 0ch 27 augusti
Kl. 18.00-19.30
Värstaborg, Njurunda

Prova-på Linedance

Vi är en nystartad linedanceklubb som bjuder in till gratis prova-på inför höstens kursstart.

Kom som ni är med bekväma skor & vattenflaska. Ingen föranmälan behövs. Vi följer Folkhälsomyndigheternas råd & riktlinjer.
Blir ni många så delar vi in oss i två grupper. Vi bjuder på fika.

Våra instruktörer är Madde & Alexandra och de har dansat 12 respektive 17 år.

Arr: Sundsvalls Linedance Klubb

Close It