Kropp & Själ

I Njurunda har vi ett stort utbud av stigar, vandringsleder och skidspår. Där kan du hämta kraft och syre, tömma hjärnan på skräp och fylla den med skogens alla intryck. Men ibland kan man behöva lite extra hjälp. Här får du lite tips om vad du kan hitta för kroppen och själen.

EGO Kvissleby

EGO Kvissleby är Njurundas största gym/träningscenter som erbjuder motionsanpassad träning för alla, oavsett ålder eller kön, i en inspirerande och social miljö.
Tunavägen 19, Kvissleby (Nolby)

Gunillas Friskvård

Varmt välkomna till den lilla studion med det stora hjärtat! Gunillas Friskvård har funnits sedan 2004 och erbjuder friskvård, massage, yoga och träningsresor!
Ängomsvägen 9, Njurundabommen
070-345 38 84,
gunilla_edin@hotmail.com

Gymmix

Hos Kvissleby gymnastikklubb finns finfina möjligheter till att investera i sitt hälsokonto.

Lindblommans Massage

Lindblommans har sin mottagning på lugn plats i harmonisk miljö i Svartvik. Här kan du varva ner, fylla på med ny energi och nå ökat välmående. Upplev skillnaden och känn den sköna känslan av att bli fri från värk och spänningar i kroppen genom att unna dej välgörande massage som förebygger och behandlar.
Svartviksvägen 20, Kvissleby
info@lindblomman.com
060-313 00

Lomtjärn

”När jag stiger ur bilen stannar tiden. Tystnaden sveper runt mina frusna fötter och lugnet lägger sig tillrätta bland höstlöven på marken. Sedan kommer musiken…”

Njurunda Skönhet

Njurunda Skönhet är salongen med kvalitet och omtanke i fokus och personligt bemötande. Här kan du känna dig trygg med att vi som terapeuter har gedigna utbildningar. Salongen är ansluten till branschorganisationen Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och innehar behandlingsskadeförsäkring.
Tel: 073-038 45 78
E-post: njurundaskonhet@mail.com
www.njurundaskonhet.se
Kontaktperson: Malin Wiik

Pernillas fotvård

Medicinsk fotvård för alla. Utbildad med fotvårdsterapeut.
I Njurundahallen
Tel: 070-510 97 67
E-post: pernillasfotvard@gmail.com
www.pernillasfotvard.se
Kontaktperson: Pernilla Wickman

Spa Juniskär

I en unik skärgårdsmiljö erbjuder vi klassiska spa och kroppsbehandlingar. Med obruten horisont och fågellivet runt, om njuter du i vår utomhus spapool. Inne erbjuder vi bastu i olika former. Passa på att prova infrabastu, en fantstisk djupgående behandling med infrarött ljus. Koppla även av med ett kurbad.
I relaxen myser du i det varma skenet från braskaminen och låter blicken vila ut över horisonten.

Star Gym

Starta din träning och en hälsosammare livsstil med oss! Vi på Star Gym erbjuder dig ett stort utbud av gym runtom i Västernorrland och Jämtland.
Affärsgatan 18, Kvissleby
Tis 17.00 – 19.00
Övriga dagar ​​​​​​​obemannat.