Boende

Bergafjärdens Camping

Campingen ligger i direkt anslutning till havet! Stranden är Sundsvalls längsta strand och är även en av de mest populära. För flera tusen år sedan mynnade älven Ljungan ut i Bergafjärden och det är därför stranden är så långgrund.
Kom och spela på vår fina äventyrsgolfbana, som byggdes 2013. Banorna är gjorda av konstgräs och påminner om greener i mindre storlek. Roliga banor med vattenhinder och broar som gör det till en spännande match!

Receptionen öppettider

17 km syd Sundsvall, avfart Njurundabommen.
Öppnar den 10 maj 2019
Alla dagar: 08.00–22.00 under högsäsong.

Telefon:  060-345 98
E-post: info@bergafjarden.nu

Hotell Aina

Hotell Aina är ett familjeägt hotell, beläget 1 mil söder om Sundsvall. Du tar dig enkelt in till sundsvall ca 10-15 min med bil och 20min med buss.

Huset är byggt 1910 och byggdes som kontor till sågverket. Det har varit hotell sedan början på 80 talet. Du har närhet till skärgården, golfbanor, skidbacke & simhall.

Vi har 32 sängar fördelat på 17 moderna rum. Alla rökfria (10 000 kr kostnad om du röker). Alla rum har egen dusch/toalett, kabeltv och möjligheter till trådlöst Internet. Alla våra rum har sin egna unika prägel och storlekarna varierar.

Öppettider

Telefon: 060 56 16 10
E-post: info@hotellaina.se
Adress: Svartviksvägen 39, 862 33 Kvissleby

Nordic Camping Sundsvall

5 km söder om Sundsvall ligger Nordic Camping Sundsvall, en vacker etagebyggd camping med havsbad där du bor med havsutsikt! Det finns en busshållplats i anslutning till campingen, vilket gör att du enkelt: 
Tar dig norrut till Sundsvalls centrum eller söderut till Kvissleby och Njurundabommen.

Receptionens öppettider

Anläggningen har öppet året runt: 17:00 – 20:00 alla dagar

Telefon: 060-55 44 75
E-post: sundsvall@nordiccamping.se

För bokning och förfrågning når ni oss via vår centralbokning:
Telefon: +46 (0) 771-101 200
E-post: info@nordiccamping.se

Skärgårdsboende i Skatan

På övervåningen till Skatan Café & Krog i vår fina sjöbod finns fyra härliga rum alla inredda i ljus och fräsch skärgårdsstil. Här sover du gott efter en god middag på restaurangen en trappa ner och kanske en skön kvällspromenad genom byn. Alla fyra rum har tv, samt helkaklad dusch/wc. Sänglinne och handdukar ingår. Två av rummen kan möbleras både med dubbel- och separata sängar, de andra två är möblerade med två separata sängar.
Frukost erbjuds i stora salen på sjöbodens övervåning, där finns det du behöver för en bra start på dagen.

Vi försöker vara klimatsmarta och dra ner vår konsumtion av el, därför värms huset till största delen upp av solpaneler på taket och värmeslingor på sjöbotten, på det viset belastar vi naturen minimalt och tar istället reda på jordens egna resurser.

Öppettider

Restaurang och boende öppnar i maj 2019.
Telefon: 060-380 08
E-post: info@skatanscafe.se

Close It