Nytt i Njurunda

Plats: Klampenborg

Historievandring

Historievandring, Klampenborgs Naturreservat Vi kommer att ha en historievandring under hösten. En fantastisk resa genom tiden på Klampenborg . Missa inte detta! www.klampenborg.se Facebook Tid meddelas senare

Read More

Blomvandring

Lättsam vandring längs blomrika stigar. Lär mer om våra vanliga sommarblommor, namn, användning och folktro! Info 070 635 18 88, Lage Sandgren. Ta med fika! Samling på P-platsen, Klampenborgs Naturreservat

Read More

Svampexkursion i samarbete

Tillsammans med Medelpads Mykologiska förening går vi ut och tilttar på rara svampar på Klampenborg. Jan-Olov Tedebrand och Siw Muskos visar oss runt bland tickor, tjugor och svampar. Välkomna alla svampintresserade!

Read More

Klampenborgloppet

Ett springlopp för barn upp till 10 år. Detta är ett löparlopp som ingår i Klampenborgskalssikern. Välkomna alla barn med spring i bena.

Read More

Klampenborgdagen

Det blir de sedvanliga aktiviteterna, dvs en kort andakt, försäljning av fika, träslöjd och annat. Vandringar på ön med olika teman. Vi bjuder på jubileumsfika. Kungen av Klampenborg, Tomas Jerbo, klampar vidare. Ta med familj och vänner för en trevlig dag på Klampen. Välkomna!

Read More

Blommor och örter på Klampenborg

En högsommardag med guidad tur. För nionde året i rad går en tur i det natursköna Klampenborg. Med fint väder brukar detta vara en riktig höjdare tillsammans med Lage som vet det mesta om Klampenborgs flora. Välkomna!

Read More

Gökotta

Gökotta i samverkan med Medelpads Ornitologiska förening. Samling Klampenborgs parkering kl. 7.30 Göran Säwén leder sällskapet.

Read More
Close It