Nytt i Njurunda

Arrangör: Söröjebygdens Intresseförening

Blomskottsauktion

Ta med de plantor, perenner, blomskott du inte har plats för, eller kom och köp. Plantorna och skotten auktioneras ut. Behållningen av auktionen tillfaller Söröjebygdens Intresseförening. Vi bjuder på kaffe och hembakt bröd!

Read More

Valborgsmässofirande i Söröje

Brasa och tävlingar för stora och små. Servering av korv, kaffe, hamburgare.

Read More

Modevisning

Justinas Mode och Kattis Herrkläder visar vårmodet! Mycket välkomna!

Read More

Räddningstjänsten informerar om brandförebyggande åtgärder i hemmet

Thomas Åhslin från Räddningstjänsten berättar om vad man skall ha för släckningsutrustning hemma, samt vad man skall tänka på för att skydda sig mot brand. Kaffeservering. Välkomna!

Read More

Familjedag

Familjedag vid Söröjelokalen med Pimpeltävling och gå/sparkbingopå. Kl 10-13 Försäljning av fika, hamburgare och korv. Start vid Söröjelokalen. Startavgift pimpeltävling barn upp tom 14 år 20 kr.14-100år 50 kr. Välkomna!

Read More

Julmarknad i Västanå

Julmarknad på Kapellet i Västanå. Gröt o skinksmörgås, underhållning av Söröje Durspelare. Försäljning av tunnbröd, senap, kakor, bullar mm. Välkommen till en mysig stund i höstmörkret. Kl 16-18

Read More

DURSPELSAFTON

Söröje Durspelare underhåller Underhållning med kaffe o smörgås 50kr Välkomna

Read More

Modevisning

Den mobila butiken Stil på väg (tidigare INKA) Visar kläder på Söröje Västanå, Kaffeservering.

Read More

Valborgsmässofirande

Som vanligt så dukar vi upp med olika kamper och tävlingar. Vi kommer att sälja hamburgare, dricka, kaffe och kaka. Det är inte tillåtet med smällare och raketer på området. Kolla att du är medlem i föreningen för det kommer att löna sig! Brasan tänds 20,00 Välkomna!

Read More

Liten Julmarknad

Julmarknad på kapellet i VÄSTANÅ. Försäjningav tunnbröd, hembakat, hantverk, mm. Durspelarna underhåller. Gröt o kaffe till försäljning. Klockan 14-17 Välkomna!

Read More
Close It